[CONTEST!] Big Bang, Se7en, & Gummy Giveaway (CLOSED)

Celebrating YGC’s 1 year anniversary by smashing my piggy bank and doing a little giveaway. The winner will receive Big Bang‘s ‘Alive’ mini album + poster, Se7en’s ‘Somebody Else’ (korean version) album, and Gummy‘s “Loveless” (japanese version) album + dvd. 2nd prize winner will receive Big Bang’s Alive album.

HOW TO WIN:

You might want to use your ninja eyes for this. :3

1. Name 3 YG artists who you think the items above belong to
2. Type in your answer in the comments section below in this format:

  • Name:
  • Location:
  • Tumblr Username:
  • Answer:   Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure:
  •                 Swagger iPhone Case:
  •                 Medicom ‘Charlie Brown’ figure:

LI’L HINT: These items made appearances on 2NE1 TV Seasons 1 2 3 // Episodes 1, 5, and  8 // More

RULES:
-Must be a subscriber/ a follower on Tumblr
-Must answer ALL 3 questions
Guess as many as you want

­FURTHER INFO:

-Open worldwide

-Contest ends on the 26th of Feb, 12pm GMT.

-This is a contest/ giveaway so you DO NOT have to purchase anything to enter/ win.

The person who gives me the correct answer first will be considered the winner.

I’ll collect the names of people who got the right answers, and pick a 2nd prize winner from there.

-The prizes will be sent directly from the store (YesAsia) to the winner.

-I won’t be revealing your answers ’til the contest end.

Thank you errbody! Good Luck! xx

Disclaimer: YGC is not affiliated with YesAsia.

EDIT: Updated. ‘Cause I’m getting complaints .. >.<

Advertisements

118 thoughts on “[CONTEST!] Big Bang, Se7en, & Gummy Giveaway (CLOSED)

  1. Name: Tahlia Joven G. Teus
    Location: Philippines
    Tumblr Username: Liateus
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Minzy
    Swagger iPhone Case: Dara
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: CL

  2. Name: Atin Patricia
    Location: Singapore
    Tumblr Username: Solarabs
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Minzy
    Swagger iPhone Case: CL
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Park Bom

    • Iv’e read it wrongly :c I thought its just 2ne1 members, not all YG artistes, and confidently wrote down those answers 😡
      Here are my new ones,

      Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GDragon
      Swagger iPhone Case: Teddy
      Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

  3. Name: Mandy
    Location: UK
    Tumblr Username: Mindy2201
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Jiyong
    Swagger iPhone Case: Minzy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Papa YG

  4. Name: Mandy
    Location: UK
    Tumblr Username: Mindy2201
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Jiyong
    Swagger iPhone Case: Bom
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Papa YG

  5. Name: Mandy
    Location: UK
    Tumblr Username: Mindy2201
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Jiyong
    Swagger iPhone Case: Teddy Oppa
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Papa YG

  6. Name:marc
    Location:california usa
    Tumblr Username:deartvdesensitizeme
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Gdragon
    Swagger iPhone Case: Teddy Park
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG(yang hyun suk)

  7. Name: Sally C
    Location: Australia
    Tumblr Username: whitechristmasday
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Park Bom
    Swagger iPhone Case: Yang Hyun-Seok
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: CL

  8. Sorry! Going to spam because I don’t know which one is the right answer :/
    Name: Sally C
    Location: Australia
    Tumblr Username: whitechristmasday
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Park Bom
    Swagger iPhone Case: CL
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun-Seok

  9. Name: Dianne Vales
    Location: Philippines
    Tumblr Username: littlemisskpoper
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG/Yang Hyun Suk

  10. Name: joanne
    Location: australia
    Tumblr Username: seoul-vips.tumblr.com
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

    ><

  11. Name: Dianne Vales
    Location: Philippines
    Tumblr Username: littlemisskpoper
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG/Yang Hyun Suk

    • first person who gives me the right answer will be considered the winner .. 🙂 but I might change the way I choose the winner since I changed 1 rule… 🙂 x

  12. Name: Dianne
    Location: Philippines
    Tumblr Username: littlemisskpoper
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG/Yang Hyun Suk

  13. Name: Mocanu Alexandra
    Location: Romania
    Tumblr Username: askfordreams
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-Dragon
    Swagger iPhone Case: Teddy Park
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG (Yang HyunSuk)

  14. Name:Frances *(I dont really wanna give out my last name here :p)
    Location: Texas
    Tumblr Username:idoubleknotmyshoes.tumblr.com
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Gdragon
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun Suk

  15. Name: Frances i just realized you’re not revelin the answers so i might as well put my whole name ;p
    Location:nTexas
    Tumblr Username: idoubleknotmyshoes.tumblr.com
    Answer:   Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Taeyang (Gd gave it to him as a gift in Japan)
    Swagger iPhone Case: Teddy  Medicon ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun Suk

  16. I feel like i spamming…. but anyways i know that _____ has the MJ figure for sure but i remember seeing _____ give gifts to the members in a tlk show in japan and he gave another one to _____ … ;p idk i just wanted to point it out i love your blog<3

  17. Name: Sally C
    Location: Australia
    Tumblr Username: whitechristmasday
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-dragon
    Swagger iPhone Case: Yang Hyun Suk
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: CL

  18. Name: Sally C
    Location: Australia
    Tumblr Username: whitechristmasday
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-dragon
    Swagger iPhone Case: Yang Hyun-Seok
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Park Bom

  19. Name: Sally C
    Location: Australia
    Tumblr Username: whitechristmasday
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-dragon
    Swagger iPhone Case: Yang Hyun-Seok
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Teddy

  20. Do we just post our answers here below?

    lol I have been watching 2ne1 tv since last night and still cant find it!!! 😦 sooo sad!! This is a very tricky question but very clever indeed! Do u have any other hint? I am going crazy!! pretty please!!

  21. Thanks for the help!!! I really really appreciate it! Btw is there still a chance to win? cuz u said the first person to respond would win but has someone else already done that correctly?

  22. Name: Alyssia salaris
    Location:belgium
    Tumblr Username:crazylittlehamster
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure:GD
    Swagger iPhone Case:Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Papa YG
    aaah i’m not sure x)

  23. Name: Emily Chhat
    Location: Lawrence, Massachusetts
    Tumblr Username: Emberlytheasian
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: Park Bom
    Swagger iPhone Case: Teddy (A.K.A Freddy King. lol. xD)
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Papa YG~

  24. Name: Nicola Jane Irlandez
    Location: Philippines
    Tumblr Username: kill–fame
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun Suk

  25. Name:sua vang
    Location:NY
    Tumblr Username:
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD (gd also bought taeyang the same figure)
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

  26. Name:nickie
    Location:CD
    Tumblr Username: suahh
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

  27. Name: Sha Ba
    Location: USA
    Tumblr Username: halfnhalf121
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-Dragon
    Swagger iPhone Case: Teddy Park
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun Suk

  28. Name: Javriea Ahmed
    Location: IL
    Tumblr Username: DrkSpphrGT
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-dragon
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun Seok (YG Papa)

  29. Name: Wajhiea A.
    Location: IL
    Tumblr Username: KISEKI-BOA

    Answer: + Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: = G-dragon
    + Swagger iPhone Case: = Teddy
    + Medicom ‘Charlie Brown’ figure: = Yang Hyun Seok

  30. Name: Jessie
    Location: Vietnam
    Tumblr Username: jessiekiddie
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: TOP’s
    Swagger iPhone Case: Kush’s
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun Suk’s

  31. “Don’t touch my…..”

    “I hate you.. eh.. eh… eh… eh.. eh…”

    “If you don’t get it right, you’ll get a flying slipper!”

    This hints, I think I know them now, but, I think “I hate you.. eh.. eh… eh… eh.. eh…” and

    “If you don’t get it right, you’ll get a flying slipper!” are said by the same person… Are they? I going crazy now. :))) HINT MORE PLEASEEEE… 🙂

  32. “I will be randomly selecting the winner (through random.org) from the people who give me the right answers.” On this rule, is this mean that even the answers are not correct, they can be the winner? Or this rule, belongs to the people who can get the right answers only?

  33. Name: Shronda S.
    Location: Louisiana, US
    Tumblr Username: Fashionismymusic
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-Dragon
    Swagger iPhone Case: CL
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

  34. Name: jessel
    Location: california usa
    Tumblr Username:cdneveland
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: gdragon
    Swagger iPhone Case: teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: yg

  35. Here is my guess, hope it’s right :X

    * Name: Quynh Truong
    * Location: United State
    * Tumblr Username: Quìn Bấy Bề YGlover / http://ygfamilylover.tumblr.com/
    * Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-Dragon
    * Swagger iPhone Case: Teddy
    * Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang papa

  36. Helen Vu
    San Jose, California
    helenzas.tumblr.com
    Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-Dragon
    Swager Iphone Case: Teddy Park
    Medicom Charlie Brown Figure: Yang Hyun Suk

  37. Name: Sally C
    Location: Australia
    Tumblr Username: whitechristmasday
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G-dragon
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun-Seok

  38. ■Name: Jessica Chang
    ■Location: Peru
    ■Tumblr Username: Asian Music (Website: http://asianmusicflow.tumblr.com/ )
    ■Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: G Dragon (Kwon Ji Yong)
    ■ Swagger iPhone Case: Teddy Park (Park Hong-jun)
    ■ Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun-Seok (The CEO of YG Entertainment)

  39. Once you’ve read this you can delete it.
    I just can’t believe people have made complaints to you about your own giveaway. I mean, it’s not like you had to do this. So it’s your rules. It’s just for fun anyway. Pfft. How rude. Anyway I had to let that out, been reading too many haters comments today. Thanks for the giveaway btw. ^ ^

  40. Name: vee
    Location: New york
    Tumblr Username:paperpeonies
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

  41. Name: vee
    Location: New york
    Tumblr Username:paperpeonies
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

    *im not sure if my comment was entered. it error-paged on me.*

  42. Name:Martina
    Location:Slovenia
    Tumblr Username:dream96chick
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure:G-dragon (real name:Kwon Ji Yong)
    Swagger iPhone Case:Teddy (real name:Park Hong-jun)
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: Yang Hyun-Seok

  43. Name: Michka
    Location: Canada
    Tumblr Username: Hellzmango
    Answer: Ecbizz’s Vinyl Thriller Figure: GD
    Swagger iPhone Case: Teddy
    Medicom ‘Charlie Brown’ figure: YG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s